15 års present kille

Här finner du som söker efter en passande 15 års present till en kille massor av bra presenttips att välja mellan! Det är dock ingen hemlighet att det som vanligtvis står högst på önskelistan hos dom allra flesta 15 åriga killar är en moped! Av denna anledning så har vi sett till att samla åtminstone ett par olika mopeder bland våra presentalternativ - alla med sina egna fördelar! Självfallet hittar du också en rad andra presenttips till den 15 åriga killen ur ett flertal andra olika kategorier och prisnivåer. Samtliga av presenterna är handplockade och speciellt utvalda av oss bakom denna sajt, allt för att kunna skapa ett utbud av presenttips där kvalité och träffsäkerhet står främst i fokus - ingenting annat! Vi hoppas därför innerligt att vi ska kunna hjälpa dig att hitta en perfekt present till den 15 åriga killen - vem han än må vara! Lycka till!
Provdyk
Provdyk

Låt han testa på att dyka! En provdykning av ypperligt slag där han först tar del av en teoretisk genomgång, för att därefter hoppa ner i bassängen!

495 kr
Köra gokart
Köra gokart

Ge honom en rolig och fartfylld dag på gokart-banan! Topphastigheter upp till 90 km/h på flera utav banorna! Må bäste förare vinna!

345 kr
EU-Moped Baotian Basic
EU-Moped Baotian Basic

Sveriges mest sålda moped sedan 2003. Anledningen är enkel, hög kvalité till ett förmånligt pris!

9995 kr
SleepPhones - Sovhörlurar
SleepPhones - Sovhörlurar

Nu kan han somna med ljud i öronen utan att störa andra eller besväras av lurar som skaver!

695 kr
Escape the Room
Escape the Room

Ge honom och en till fyra vänner uppgiften att bryta sig ut från ett rum där de hålls fångna! Här gäller det att ha huvudet på skaft och tänka snabbt!

995 kr
Fifa 17 - PS4
Fifa 17 - PS4

Spelet för honom som inte kan få nog av fotboll! Fifa 17 är det senaste i den kända spelserien och är lika roligt att spela själv som med vännerna!

598 kr
Vooni VR Glasögon
Vooni VR Glasögon

Ge honom möjligheten att uppleva virtual reality via sin smartphone med ett par VR glasögon från Vooni!

299 kr
Upplevelseburken
Upplevelseburken

Ge honom Upplevelseburken i present! Innehåller 30 spännande uppdrag för både stora och små!

495 kr
ANNONS
Flic Bluetooth-knapp för mobil
Flic Bluetooth-knapp för mobil

Programmeringsbar knapp för att utföra kommandon vid en knapptryckning. Starta stereon, tänd lyste eller skicka sms.

349 kr
Zorbz Vattenballonger
Zorbz Vattenballonger

Zorbz Vattenballonger är självförseglande & behöver därför inte knytas! Med dessa blir han vattenkrigets kung!

79 kr
Hickies Elastiska Skosnören
Hickies Elastiska Skosnören

Hickies är de elastiska skosnörena som helt kommer ersätta hans vanliga! Fungerar väl till i princip alla sorters skor!

149 kr
Köra segway
Köra segway

För han som ännu inte har testat på att köra segway så är det en rolig erfarenhet och kul present att få! Lätt att lära sig och kräver inget körkort!

395 kr
Nintendo Switch
Nintendo Switch

Om han gillar tv-spel är Nintendo Switch definitivt något för honom. Fungerar både som stationär och portabel konsoll. Redan en storsäljare!

3699 kr
NHL 17 - PS4
NHL 17 - PS4

Ett perfekt spel för honom som både är spel- och hockeytokig! Utmärkt att lira både på egen hand samt med polarna! Massor av skoj i timtals!

618 kr
Final Fantasy XV
Final Fantasy XV

Final Fantasy-serien hör till några av de mest älskade Playstation-spelen genom tiderna! Ge honom det senaste i raden - Final Fantasy XV (15)!

164 kr
Carhartt Cargobyxor
Carhartt Cargobyxor

Ett par Carhartt Cargobyxor är lika snygga på honom som de är sköna att bära! Väldigt slitstarka & av hög kvalitet!

999 kr
Star Wars-Högtalare
Star Wars-Högtalare

Dessa Star Wars-högtalare är utrustade med bluetooth & som gjorda för han som älskar Star Wars & musik över allt annat!

795 kr
Zelda - Breath Of The Wild
Zelda - Breath Of The Wild

Tillsammans med Mario är Zelda Nintendos mest klassiska speltitel! Nu i ny version till Nintendo Switch!

588 kr
Ticket To Ride Europe
Ticket To Ride Europe

Ett av de mest populära strategispelen som de flesta kan vara med och spela oavsett spelvana!

335 kr
Magnogrip
Magnogrip

Är han en hemmafixare så kommer Magnogrip att passa honom perfekt! Med detta magnetarband kommer han slippa tappa skruv och spik.

179 kr

Presenttips 15 årig kille

Låt dig inspireras av alla de olika presenttips till 15 åriga killar som vi samlat här på sidan. Genom att ta del av ett bra presenttips till en 15 årig kille så kan du i ett trollslag gå ifrån att inte alls veta vad du ska köpa, till att plötsligt komma på någonting som passar perfekt i present till en kille som fyller 15! Vi har gjort vårt bästa för att bredda vårt present utbud för att passa alla olika typer utav 15 åriga killar. Vi har sådant som passar allt ifrån de som är motorintresserade eller gillar att aktivera sig fysiskt, till de som älskar spel och lite nördigare prylar i största allmänhet. Ja, det bör helt enkelt finnas någonting som lämpar sig väl i present till de allra flesta, och förhoppningsvis gäller detta för just den 15 åriga kille som du ämnar glädja - vem han än må vara!

Fylla moppe - moped grejer i present

Ibland brukar man kalla femtonårsdagen att “fylla moppe”. Anledningen är egentligen så enkel som att man vid femton års ålder är gammal nog att lagligt få påbörja en utbildning mot ett mopedkörkort och därefter förhoppningsvis också få köra moped i någon utsträckning. För den som letar efter att köpa en bra present till en 15 årig kille är alltså en moped en perfekt present! Vi förstår dock att det inte är ett presenttips som passar alla, då en moped är en rätt kostsam present att ge bort för majoriteten av alla människor. Tack och lov finns det dock många andra moped grejer som fungerar bra att ge bort i present och som också kommer glädja den 15 åriga killen, förutsatt att han då faktiskt har en moped att köra med! Vanligast är kanske att antingen föräldrar och mor- eller farföräldrar är de som kan tänkas skaffa en moped till sitt barn eller barnbarn, medans ni andra alltså köpa sådant som hör till själva mopedkörningen! För de utav er som är ute efter ett tips på en bra och prisvärd moped så är det viktigt att notera att det i nuläget tyvärr är någonting som vi saknar. Vår förhoppning är dock att så snart som möjligt kunna fylla på även med mopeder i presentflödet, även om vi inte kan lova när detta kommer bli aktuellt. För de som ändå planerar ett inköp av en moped till er 15 åriga grabb så är det dock smart att lite smidigt höra er för om vilken typ av moped som han föredrar. En del killar är mera intresserade av olika crossmodeller, medans andra hellre gillar utformningen på typiska eu mopeder, i stil med en Vespa. En moped är trots allt en present som ger den tonåriga killen frihet under vingarna och en chans att bli mera självständig, något som är bra för hans fortsatta utveckling mot vuxen ålder. De som kört moped i yngre år brukar dessutom ha lättare att ta bilkörkort senare i livet, vilket gör det till en bra investering inför framtiden, på en rad olika sätt. Det kan till viss del även vara skönt som förälder att slippa skjutsa sitt barn i samma utsträckning som innan, även om det är svårt för många att släppa taget om den kille som alldeles nyss bara var ett litet barn.